Heinähattu, Vilttitossu ja kana

Kesto:

1h, 17min

Lajittyyppi:

Heinähattu, Vilttitossu ja kana

OHJAAJA(T):

PÄÄOSISSA:

Reetta Aalto

Eedla Höglund – Heinähattu, Klaara Höglund – Vilttitossu, Hanna Kattilakoski – Niina Lahtinen, Matti Kattilakoski – Joonas Nordman, Isonapa – Janne Kataja, Rillirousku – Lari Halme Halise, Alibullen – Krisse Salminen, Helga Alibullen – Pirjo Heikkilä, Leila Penttilä – Kaisa Hela, Joonas Puntti – Ernest Lawson, Janina - Ella Rönkkö

Heinähattu, Vilttitossu ja kana on riemukas koko perheen elokuva ystävyydestä ja kanoista.

Heinähattu aloittaa kesäloman sulkapalloleirillä, jossa seikkailee myös karkuteillä oleva Cynthia-kana. Vilttitossu taas saa uuden ystävän, Anitan, joka kaikkien yllätykseksi onkin kana. Konstaapeli Isonavan ja Rillirouskun johdolla alkaa suuri kanajahti, johon osallistuvat niin Kattilakosket kuin Alibullenin neiditkin, eikä kommelluksilta ja väärinkäsityksiltä vältytä tälläkään kertaa.

Heinähattu, Vilttitossu ja kana on komediallinen seikkailu, joka käsittelee ystävyyttä, rohkeutta ja anteeksiantoa hulvattomien ja rakastettujen hahmojensa avustuksella. Elokuvassa opitaan myös hieman kanojen sielunelämästä.

Elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan 2019 julkaistuun viimeisimpään Heinähattu ja Vilttitossu romaaniin. Elokuvan on ohjannut Reetta Aalto.

TULEVAT ESITYSAJAT:

IKÄRAJA:

Sallittu kaikenikäisille.

LEVITTÄJÄ:

SF Studios

ENSI-ILTA:

17.02.2024

Ohjelmistossa nyt